Gang

Nieuwsflash september 2017

 

Nieuwsbrief Villa Het Zwarte Paard
View this email in your browser
 

Twee optredens en een verbouwing

Beste lezers,
het is alweer even geleden dat jullie iets van de Villa hoorden, maar in ons digitale huis wordt hard gewerkt. Er wordt getimmerd, gehakt, gezaagd en geverfd voor een opgefriste Villa die aangepast is voor de mobiele telefoon. In het tuinhuis galmt Ms. M. haar teksten voor twee optredens in de herfst: in Amsterdam op de NDSM-werf en in Utrecht in Tuinenpark Ons Buiten. Wij hopen julllie daar in levende lijve danwel in de Villa te ontmoeten.
Hartelijke groet, Seamus.


 
 

Theaterprogramma Bomen op NDSM-open 7 & 8 oktober


 
Bomen is de tweede voorstelling van beeldhouwster Hanneke de Munck en Villa Het Zwarte Paard. In het Minitheater diep onder Helling X van de NDSM scheepswerf ontvouwt zich een intiem landschap van muziek en poëzie geïnspireerd door bomen, rondom uit robuuste boomstammen gehouwen sculpturen.
 
De voorstelling opent met een 17de-eeuws Engels klaaglied waarin de verlaten geliefde zich tooit met een wilgenkrans als teken van rouw. Daarna brengt Hanneke de Munck een poëtische tekst van de Russische dichteres Julia Idlis over het verlangen en de eenzaamheid van een boom in een boomgaard.
 
In het laatste deel zoekt de Villa de rust van de bomen en vindt na haar zoektocht langs wortels en sapstromen, ruisen en breken, vallen en aanklampen haar plaats in de wereld, de ander en zichzelf.
 
Data
Zaterdag 7 en zondag 8 oktober om 14.00 en 16.00 uur; de voorstelling duurt ca. 45 minuten.
 
Plaats
NDSM-werf,NDSMplein 76,1033 WB Amsterdam, in het atelier van Hanneke de Munck in de Helling X, vlak voor de grijs-rode hijskraan. Openbaar vervoer: bereikbaar met de gratis NDSM pont vanaf Centraal Station Amsterdam.
 
Entree € 7,50, de kaartjes een kwartier van tevoren afhalen.
Ontvangst met koffie/thee vooraf.
 
Reserveren
Er zijn 20 plaatsen. Reserveren via johannamldemunk@gmail.com of 06-844 677 13
 
Nadere Informatie:
www.hannekedemunck.nl
www.villahetzwartepaard.nl info@villahetzwartepaard.nl
In het kader van NDSM OPEN: www.ndsmopen.nl
 

Kunstroute Voordorps Verbeelding, 12 novemberMocht je niet in de gelegenheid zijn om de voorstellingen op de NDSM-werf te bezoeken, dan heb je nog een herkansing op 12 november. Villa Het Zwarte Paard brengt daar haar aandeel in het theaterprogramma Bomen nog eens. En wel net als in 2015 in de Loods van Tuinenpark Ons Buiten, Pal Maleterstraat 64 in Utrecht van 13.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis.
 

Verbouwing van de VillaDe afgelopen maanden is door Looney2 hard gewerkt aan een verbouwing van de Villa. Wij wilden ons digitale huis graag beter geschikt maken voor de mobiele telefoon. Daarnaast wordt de Villa lekker opgefrist en kan dan opgeruimd het winterseizoen in. De oplevering is voorzien voor begin oktober. Wij houden je op de hoogte!
 
 
 
 
Copyright © 2017 Villa Het Zwarte Paard, All rights reserved.

Contactgegevens:
info@villahetzwartepaard.nl
www.villahetzwartepaard.nl
06-12039284

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by MailChimp