Gang

Nieuwsflits zomer 2018
Nieuwsbrief Villa Het Zwarte Paard
View this email in your browser
 

Beste lezers, beste vrienden,
De Villa is weer behoorlijk opgeschud en heringericht. Mej. M. deed daarvoor onder meer inspiratie op in de Elzas. Daar ging een lang gekoesterde wens in vervulling: ze zag het (terecht) wereldberoemde Isenheimer Altar in Colmar. De kennismaking werd wederzijds gewaardeerd: de musicerende engelen logeren sindsdien in de Muziekkamer en een vrouwelijke heilige in de Meditatieruimte, terwijl een aantal apostelen de Bibliotheek van de Villa verkent. Een kudde zingende Elzasser broden vestigde zich in de Keuken. Wij wensen al onze logees een inspirerend verblijf toe en nodigen u van harte uit nader met hen kennis te maken.
 

Verbouwingen

Enige tijd geleden is de Villa grondig verbouwd om deze geschikt te maken voor de mobiele telefoon. Wij zijn daar erg tevreden over maar horen ook graag van u wat uw ervaringen zijn. Heeft u op- of aanmerkingen stuur die dan naar de Villa. Ook de Veranda en de Serre waren aan een grondige vernieuwing toe. De eerste werd verbouwd door een stel Elzasser handwerkslieden en werd een Veranda Fleuri! Voor de Serre werd een hypermoderne vormgeving gekozen, die sommigen wellicht bekend zal voorkomen... 
 
 

Optredens

Mej. M. trad op Koningsdag bij Artishock in Soest op met de Werkgroep Eigen Werk. Het was wederom een nostalgisch gebeuren met veel oude vertrouwde fans. Ook de burgemeester was bij het optreden aanwezig. Het volgende optreden in Artishock staat gepland voor december. Meer weten over de WEW? Klik hier.

In november vorig jaar deed de Villa weer mee met het culturele buurtfestijn Voordorps Verbeelding. De Villa bracht het programma 'Bomen' met poëzie en zang dat goed werd ontvangen door zo'n 50 bezoekers. Kijk voor het slot van het programma hier.Het programma werd eerder uitgevoerd samen met beeldhouwster Hanneke de Munck. Er zijn nog enkele tekstboekjes van hun gezamenlijk optreden te koop voor € 2,50. Stuur de Villa een mailtje en wij sturen het toe.
 

Fris op in de Villa!

In verband met de droogte zijn in de Villa verschillende water- en verfrissingspunten aangelegd. Zo is er een sprinklerinstallatie aangelegd in de Plee, een nieuwe Pomp gezet op de plaats en een Alspacher zeemeerman zwemt rond in de Badkamer. Een verfrissende Vogeltentoonstelling is te zien bij de Vijver die bovendien is dichtgevroren, en in de schaduwrijke Woonkamerkunt u zich visueel laven aan de bloemen van de Keukenhof. Tenslotte werd een waterral van de hand van de Utrechtse kunstenaar Charles Donkeruitgezet in het Kunstkabinet:


De Villa wenst u nog fijne zomerdagen toe en zoals de oude vader van Mej. M. pleegt te zeggen: houd het hoofd koel en de voeten warm!
 

Villa en Privacy

Zoals u misschien heeft gemerkt wordt vanaf 25 mei door de EU scherp toegezien op het  zorgvuldig beheren van onze persoonsgegevens. Ook de Villa volgt de nieuwe regels. Klik hier voor onze Privacyverklaring. Als u het leuk vindt een paar keer per jaar de Nieuwsberichten van de Villa te blijven ontvangen, e-mail dan JA naar info@villahetzwartepaard.nl. Uw gegevens wijzigen of u uitschrijven voor de Nieuwsbrief kan via de links onderaan deze mail.Wij hopen natuurlijk dat u het leuk vindt om op de hoogte te blijven van de gebeurtenissen in de Villa en de optredens daarbuiten.

Hartelijke groet,

Seamus
 
 
 
 
 
Copyright © 2018 Villa Het Zwarte Paard, All rights reserved.

Contactgegevens:
info@villahetzwartepaard.nl
www.villahetzwartepaard.nl
06-12039284

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by MailChimp