Gang

Nieuwsbrief November 2019
Nieuwsbrief Villa Het Zwarte Paard November 2019
View this email in your browser
 

Villa Het Zwarte Paard - Van donker naar licht

Kunstroute Voordorps Verbeelding, zondag 17 november

Tijdens de Kunstroute Voordorps Verbeelding brengt Villa Het Zwarte Paard 'Van donker naar licht': een kleinkunstprogramma met eigen liedjes en gedichten over verlies, voorbij en verder gaan.

Voorstellingen van ca. 15 minuten om 13.00, 14.00, 15.00 en 16.00 uur in het Tuinhuis van het Groene Dak. Dit is eenvoudig te bereiken via Utrecht Centraal Station, met bus 7 richting Voordorp: route.

Kijk voor het volledige programma op de 
website van Voordorps Verbeelding.

 

Optreden Open Podium Minitheater Helling X, Amsterdam

Op 28 september was Villa Het Zwarte Paard voor de derde maal te gast in Helling X, het atelier van beeldhouwer Hanneke de Munck. Het optreden was onderdeel van een inspirerend Open Podium met dichters, zangers en (klassieke) muzikanten. Villa gemist? Kom dan naar Voordorps Verbeelding!

 

 

CD-opnamen Werkgroep Eigen Werk

De Werkgroep Eigen Werk met als 'base camp' Vereniging Artishock te Soest is bezig een CD op te nemen. In verschillende opnamesessies zijn professionele geluidsopnamen gemaakt van, uiteraard, het Eigen Werk. Mej. M. speelt zoals gebruikelijk de basfluit en zingt mee op de achtergrond. Wij houden jullie op de hoogte van de voortgang!
 
 

Ondertussen in de Villa...

Zoals jullie wel gemerkt hebben is er dit jaar wat minder activiteit in de Villa. Dat komt omdat Mej. M. het erg druk heeft met een internationaal onderzoeksproject dat zij met een Belgische collega heeft geïnitieerd en waarvoor vorig jaar subsidie toegekend werd. Ben je nieuwsgierig naar wat zij uitspookt, kijk dan bij Marks on Art. Maar ondanks dat zijn er uiteraard weer nieuwe gedichten, liedjes en foto's gemaakt, die te zijner tijd hun weg naar de Villa zullen vinden. Eén vind je er alvast in de Kamer van het Leven: Kleine Winterkoning.
 
 
 
 
Twitter
Facebook
Website
 
Copyright © 2019 Villa Het Zwarte Paard, All rights reserved.

Contactgegevens:
info@villahetzwartepaard.nl
www.villahetzwartepaard.nl
06-12039284

Want to change how you receive these emails?
You can 
update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp